Vad vill du ha hjälp med?

Vi erbjuder en rad olika tjänster och anpassar oss efter våra kunders behov och önskemål. Våra tjänster innefattar bland annat belysning, strömbrytare, golvvärme och nyinstallationer. Utöver detta kan vi även hjälpa till med service och reparation.

services_icon1

Installation av all slags belysning

Vi kan hjälpa dig att fixa din belysning i ditt hem och på din arbetsplats, oavsett vilken typ av belysning det rör sig om. Det är viktigt att belysningen är rätt för att skapa bra stämning och optimala förutsättningar. Vi kan bland annat hjälpa dig att byta ut dina nuvarande lampor till LED-belysning så att inomhusmiljöerna blir mer energisnåla.

services_icon1

Ljusdesign

Vi kan hjälpa dig med unika lösningar för just ditt hem eller din arbetsplats i form av ljusdesign. Vi har både en egen ljusdesigner och samarbeten med de största leverantörerna inom designbelysning. I samband med att du hör av dig till oss kan vi berätta mer om vilka lösningar som är möjliga.

services_icon1.png

Smarta hem styr din belysning

Idag har tekniken inom smarta hem kommit långt. Det finns flera lösningar som både optimerar din energiförbrukning och förenklar din vardag. Vi kan hjälpa dig att installera detta på ett effektivt och säkert sätt. Precis som med samtliga installationer vi genomför ingår lång garanti på arbetet.

services_icon1

Rådgivning

För dig som kund kan det finnas många frågor som har med både elektricitet i allmänhet och belysning i synnerhet att göra. Vi hjälper dig gärna att navigera bland allt som har med detta att göra i form av rådgivning.