Belysning kök Stockholm

Vi hjälper dig med din belysning

Belysning påverkar oss mer än vi tror. Det är till exempel ingen bra idé att driva butik där varorna är dåligt upplysta så att de inte känns lika lockande för kunderna. Det är heller inte optimalt att ljuset i ditt sovrum är allt för ljust vilket gör det svårt att slappna av på platsen du behöver avkoppling som mest. Med andra ord är det helt enkelt mycket viktigt att belysningen i våra inomhusmiljöer är placerad på rätt ställen, och att det inte finns för många eller för få lampor.

Vi har jobbat inom industrin i ett flertal år och kan hjälpa dig att skapa optimala belysningslösningar. Att ha fel ljus kan ha negativa effekter på ditt välmående. Det kan leda till huvudvärk, trötthet och stress. Rätt ljus bidrar å andra sidan till ett ökat välmående och ger en bättre atmosfär för dig och de andra som ska vistas i utrymmena. Låt oss hjälpa dig att göra ditt liv bättre med rätt belysning, ta kontakt med oss idag för att få en gratis offert!

Rätt ljus för ditt utrymme

Vad för belysning du borde satsa på beror helt på vad för utrymme du har och hur dina unika behov ser ut. Vi kan därför komma ut för att inspektera detta när du först kontaktar oss. I samband med detta diskuterar vi med dig vad du är ute efter. Detta ger oss chansen att noggrant planera belysningen så att vi kan skapa lösningen just du är ute efter.

Vi har många års erfarenhet av att planera ljuset för både företag och privatpersoner. För oss finns det inget uppdrag som är för litet eller för stort – vi vill helt enkelt hjälpa dig till ett bättre mående. Tveka inte på att höra av dig till oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig, våra anställda är alltid lyhörda inför dina behov!

Belysning för dig i Stockholm

LED-belysning - Ett smartare val

Allt fler väljer att ha LED-belysning idag eftersom det är mer energisnålt och bättre för miljön. Anledningen till detta är att det är små lysdioder som är ljuskällan i en LED-lampa och dessa kräver betydligt mycket mindre ström än vanliga lampor. Genom att de drar mindre energi håller de även längre, vilket självklart är en fördel för både din energiräkning och miljön. LED-belysning kommer i olika färger och finns dessutom i form av lysrör.

Om detta låter som något som passar dig kan vi hjälpa dig att byta ut din nuvarande belysning till LED-belysning. Vi genomför alla våra installationer på ett smidigt sätt så att du så snart som möjligt kan börja dra fördel av alla positiva bitar LED-ljus medför. När du väl har dina LED-ljus på plats kommer det snabbt märkas av på elförbrukningen vilket i sin tur leder till att det blir betydligt behagligare att öppna elräkningen varje månad. Ta kontakt med oss idag för att boka en installation!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify