Belysning i Stockholm

Dizons EL AB

Välkommen till oss på Dizons EL AB! Vi är ett erfaret elföretag som brinner lite extra för att hjälpa människor att skapa en bättre och mer trivsam vardag genom smarta elinstallationer. Vi tror på att förse dig som kund med en egen dedikerad elektriker som lär känna just dina förutsättningar och som alltid kan finnas till hands för råd och support. Vi hjälper både privatpersoner och företagskunder med belysning, golvvärme och nyinstallationer. Utöver detta kan vi även erbjuda klassisk felsökning och service om du har något problem med elektriciteten i ditt hem eller på kontoret.

Med vår långa erfarenhet inom industrin har vi full koll på hur vi bäst ska skapa lösningar som överensstämmer med dina behov. Tveka inte på att höra av dig till oss på Dizons EL AB för att boka en konsultation!

Våra anställda

När du anlitar oss för att utföra ett arbete i ditt hem eller på ditt kontor kan du förvänta dig ett professionellt bemötande. Samtliga i vårt team har den rätta utbildningen som krävs för att jobba med det mesta som har med elektricitet att göra såsom service, belysning, nyinstallationer och golvvärme. Självklart följer vi också svenska regleringar när det kommer till att arbeta med el och är auktoriserade av Elsäkerhetsverket. Säkerheten kommer alltid först hos oss på Dizons EL AB, både för våra kunders och våra anställdas skull!

Belysning arbeten Stockholm

En trygg kundresa

Vi på Dizons EL AB är ett företag som alltid sätter våra kunder först. Vi är väl medvetna om att vårt företag inte hade kunnat fortsätta existera om det inte vore för våra lojala kunder. För oss finns det med andra ord inget viktigare än att du blir nöjd med det arbete vi utför. Vi ser gärna också att det blir ett fortsatt samarbete mellan oss så att du alltid kan känna dig bekväm med att höra av dig med dina framtida behov som har med elektricitet att göra. För din säkerhet erbjuder vi både nöjd kund-garanti samt garanti på alla jobb vi genomför.

Om du hör av dig till oss i egenskap av privatkund är det bra att komma ihåg att våra tjänster går under ROT-avdraget. Detta skatteavdrag ligger på 30% och ger en ordentlig rabatt på slutsumman. Avdraget gäller per person i hushållet över 18 år, och upp till 50 000 kronor per beskattningsår. Summan dras av direkt på din slutgiltiga faktura från oss och vi ser till att sköta allt praktiskt som har med Skatteverket att göra.

Slå oss en signal eller fyll i formuläret om du vill ha mer information om våra tjänster. Vårt team finns till hands för att svara på alla frågor som du kan tänkas ha!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify