Du kan hitta följande tjänster hos oss

Vi erbjuder en rad olika tjänster för att anpassa oss efter behovet av våra kunder. Vi erbjuder tjänster inom belysning, strömbrytare, golvvärme och nyinstallationer.

Belysning – Vi hjälper dig att fixa din belysning i ditt hem och på din arbetsplats. Det är viktigt att belysningen är rätt för att skapa rätt stämning. Vi kan hjälpa dig att byta ut dina belysningar till LED så att huset blir mer energisnålt.

Strömbrytare – Vi hjälper dig med ett smartare hem med smarta strömbrytare. Inte enbart gör detta ditt hem säkrare, utan även mer miljövänligt.

Nyinstallationer – Vi kan hjälpa dig med unika lösningar för just ditt hem eller arbetsplats med nyinstallationer. Vi kan använda både moderna lösningar samt traditionella för nyinstallationer som passar dina unika behov.

Golvvärme – Är dina fötter alltid kalla? Blir golvet i ditt hem helt enkelt aldrig varmt? Då är det dags att investera i golvvärme i ditt hem. Vi hjälper dig att installera detta på ett effektivt och säkert sätt. Tack vara ett vi är utbildade genom Raychem – Thorin & Thorin så får du 20 års garanti istället för 11 med oss!

ROT-avdraget gäller

Våra tjänster ingår under ROT-avdraget vilket är ett skatteavdrag på 30 %. Detta gäller per person i hushållet över 18 och upp till 50 000 kronor per år. Detta avdrag dras direkt av på din slutgiltiga räkning.

Hör av dig!

Slå oss en signal eller skicka ett mail om du vill ha mer information om våra tjänster. En i vårt team finns till hands för att svara på alla frågor som du har. Vi erbjuder också en kostnadsfri offert.