Om oss

Välkommen till vårt företag! Vi har som passion att hjälpa människor att skapa en bättre och mer trivsam vardag. Vi hjälper dig med belysning, golvvärme och nyinstallationer för att bara nämna några av våra tjänster. Med en lång erfarenhet inom industrin vet vi hur vi bäst ska hjälpa dig. Vi är vänliga, flexibla och vi möter alltid dig med ett leende på läpparna.

Besök gärna Elsäkerhetsverkets sida kolla elföretaget och skriv in vårt org nr 556920-6096 så ser ni att vi är registrerade och behöriga.

Tveka inte att höra av dig till oss för att få veta mer.

Våra kunder kommer först

Vi är ett företag som alltid sätter våra kunder först. Vi förstår att vårt företag inte hade fungerat om det inte vore för våra lojala kunder. För oss finns det inget viktigare än att du blir nöjd med det arbete vi utför för dig. Vi ser gärna också att detta blir ett framtida samarbete mellan oss. Därför har vi en kund garanti och även en garanti på våra tjänster. Vi är utbildade genom Raychem – Thorin & Thorin så vi ger 20 års garanti istället för 11 år när vi installerar golvvärme hos er.

Våra anställda

När du anställer oss för att utföra arbetet i ditt hem kan du förvänta dig ett vänligt bemötande. Vi har den rätta utbildningen som krävs för att jobba med belysning, nyinstallationer och golvvärme. Självklart följer vi också svenska regleringar när det kommer till att arbeta med el. Säkerheten kommer alltid först för både våra kunder och våra anställda. Vi erbjuder en kostnadsfri offert och ROT-avdraget gäller också för våra tjänster. Detta avdraget dras direkt av din slutgiltiga räkning.