Vi hjälper dig med din belysning

Belysning påverkar oss mer än vi tror. Tänk att gå in i en affär som är mörk och du har problem att se varorna på hyllan. Eller att ljuset i ditt sovrum är allt för ljust, eller att det inte finns tillräckligt med lampor på kontoret. Det är helt enkelt viktigt att belysningen är placerad på rätt ställen, och att det inte finns för mycket eller för lite lampor.

Vi har jobbat inom industrin i ett flertal år och kan hjälpa dig. Att ha fel belysning kan ha negativa effekter på ditt välmående. Det kan leda till huvudvärk, trötthet och stress. Rätt belysning bidrar till ett bättre välmående och ger en bättre atmosfär. Låt oss hjälpa dig att göra ditt liv bättre med rätt belysning. Vi sätter alltid våra kunder och dina önskemål först.

Rätt belysning för ditt utrymme

Vad för belysning du borde satsa på beror helt på vad för utrymme du har och ditt unika behov. Vi kommer därför ut för att inspektera detta när du först kontaktar oss och diskuterar med dig vad du är ute efter. Detta ger oss chansen att noggrant planera belysningen. Vi har många års erfarenhet av att planera belysning för både företag och privatpersoner. För oss finns det inget uppdrag som är för litet eller för stort – vi vill helt enkelt hjälpa dig till ett bättre mående.

Tveka inte att höra av dig till oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig. Våra anställda är vänliga, lyhörda och har alltid ett leende på läpparna.

LED-belysning – ett smartare val

Allt fler väljer att ha LED-belysning idag för det är mer energisnålt och bättre för miljön. Anledningen till detta är att det är små lysdioder som är ljuskällan i en LED-lampa och denna kräver inte mycket ström. Detta betyder att den också håller längre och drar mindre energi. Vilket självklart är en fördel för både din energiräkning och miljön. LED-belysning kommer i olika färger och det finns dessutom LED lysrör. Om detta är passande för dig kan vi hjälpa dig att ändra till LED-belysning.